» "Något som bara händer andra"

..Har nu drabbat oss.

"Dessa dagar precis före jul ska vara allt annat än de är för oss just nu. För oss menar jag för mig och min familj.
Stående på Dressman en helt vanlig lördag förmiddag får jag ett samtal. I samma stund som jag uppfattar vad min syster försöker berätta rasar min värld. Ni vet när det känns som jorden försvinner under fötterna och allt runt omkring blir väldigt grumligt? där är känslan. Tårarna börjar rinna obehindrat och jag har svårt att prata.

Min pappa, som befunnit sig på en kryssning sen kvällen innan, har ramlat och fått en hjärnblödning."

Jag har svårt att minnas riktigt när jag skrev detta, var bara ett par dagar efter det hände. De första dagarna fanns det så otroligt stor ovisshet, vi visste ingenting, inte hur illa det var och knappt ens vart han befann sig. Olyckan hade skett på Finskt vatten så det fanns ingen möjlighet att hälsa på honom och var svår att nå.

Efter ett par dagar flögs han iallafall till Uppsala och dagen därpå till Gävle sjukhus. Vi fick inte veta mycket mer än att han inte skulle få komma hem till jul. På julafton åkte vi dit och vilken lättnad det var att se honom, mycket piggare än förväntat och samma gamla Rolle.

Dagen innan nyår fick han komma hem och från och med idag är han sjukskriven i sex veckor, han beräknas dock inte vara helt åteställt förens i vår. Så är läget just nu men vi tar en dag i taget.

Tack för alla goda ord och glöm för guds skull inte bort attta hand om varandra! ♥Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback