Afterwork

Man hinner med mycket om man vill, det kan jag lova. (se föregående uppdatering) Hann även sitta på altan och äta gott tillsammans med bästa Linnéa, men mer om det sen. Befinner mig på jobbet nu, Afterworken är igång och jag tror på en relativt lugn kväll. Men man vet aldrig =)

Nåja, jag fortsätter pinna på och ni andra lediga själar hoppas jag ta vara på denna fina dag och kväll.

Hej


Friday

God morgon! Ännu en dag med vackert väder, vad mycket vädret förändrar humöret. Att det även är fredag gör inte saken sämre. Det tackar jag för! Har lite saker jag har tänkt (som inte kommer gå) att hinna med idag så bäst att skriva upp det, för min egen skull.

Dagens to do:
Plocka upp ren disk i skåp och lådor.
Bädda sängen och plocka ihop tvätt
Dammsuga och torka golvet
Ge min likbleka hy lite sol
Fira min halvbror som fyller 30 år
Jobba från 15'00

Fyra timmar tills jag ska befinna mig på O'Learys så det är bäst att sätta fart. Ska klämma in dusch, smink och hår innan firandet också så vi får se om jag hinner allt.. annars offrar jag det tråkigaste, så jobbar jag.

Puss

Tandkrämslös

Hemma från jobbet sen ett par timmar tillbaka, lugnt blev det kvällen ut. skönt. Ligger och slö tittar på Herr&Fru på tv4, sett det? Rätt roligt faktiskt. Iallafall, i pausen kilade jag iväg till toaletten för att tvätta bort sminket och borsta tänderna. La märke till att tandborstkoppen såg tom ut och längtade lite extra efter hjärtat.. tills jag märker att inte bara är hans tandborste är borta utan tandkrämen också. Roooooligt.

OKEJ att somna av misstag men att lägga sig med oborstade tänder medvetet.. fy fan. Tur att jag slängde i mig en panpizza när jag kom hem.. ha ha.

äh, sånt som händer. Önskar mest att han låg här bredvid mig nu och gosade, men mycket man vill och lite man får. Ser verkligen fram mot resan till Turkiet, mest för att få spendera en hel vecka med bara honom. Har inte allt för mycket tid tillsammans nu, så det är behövligt ♥

Nu ska jag leta fram en film och försöka sova, skulle vara härligt att komma upp i tid så jag hinner göra något av dagen innan jag börjar jobba. Vi hörs!

Lugna gatanOj så lugnt vi har det här på O'Learys idag, ingen Champions league och inte heller någon annan märkvärdig match. Men vet ni vad, jag klagar inte. Vissa dagar kan det kännas segt men idag är det behövligt, tror även de är det för min vapendragare som inte heller mår hundra :)

Nåja, back to work. Vi höres när vi höres.Matrix Solutionist, Instacure Leave-in treatment

Denna produkt föreslog min vän (och frisör) Linnéa mig om att testa och jag tänkte föra det vidare till er. Den reparerar skadat hår och gör det glansigare. Håret känns genast frächare! Prova vetja.

Googla upp den om ni är nyfikna, jag är ingen hejare på att förklara.

sköna vår

Vädret är fantastiskt och jag har varit på benen idag. Febern har inte gett upp ännu men jag har varit borta från jobbet tis, ons så nu får det fan vara nog. Måste få träffa människor innan jag börjar prata med mig själv.

Är klart nöjd över min insats idag, både tagit tag i diskberget och fått lite ordning på altan. Plockat fram utedynorna och matta, sopat och torkat tonvis med pollen. (utan att det blev någon skillnad, typ) Härligt, iallafall.

Nu börjar jag dock bli lite seg igen och skulle helst av allt stoppa i mig en ipren och krypa under täcket på obestämd tid. Det går tyvärr inte för sig då jag som sagt ska jobba, så jag får bita ihop och hoppas det blir relativt lugnt ikväll.

Skön söndag

WOHOOO, så börjar vi.

För det första: Jonas köpte motorcykel igår och han är överlycklig. Det gör mig glad. (+ att jag tycker det är skitkul att åka med)

För det andra: Bokade resa! Toppen läge, 50 m från Kleopatrastranden och dessutom med All inclusive. Nu är det bara att hålla tummarna för vädret är ok i Turkland, för 16de maj kommer vi!

FANTASTISKT. Och vilken rehab-resa för oss. längtar!

sött

Vaknade av att J pussade mig hejdå och gav sig sen i väg på en tur till Gävle, för att titta på motorcykel. Går det som tänkt blir blilen avställd över sommaren och jag måste hitta mig ett fräsigtt skinnställ. Ha ha, har väldigt svårt att se mig i något sånt.

Iallafall, det var inte dit jag skulle komma.

Klev upp för en stund sen utan en ända känning av att jag drack en flaska vin igår, solen skiner och ja det känns gött att leva helt enkelt. Drar igång datan för lite musik och ser att han lämnat ett meddelande.

Vi har rätt länge funderat på att åka iväg en vecka i maj, innan sommaren drar igång och med det mycket jobb. Nog för att sol och bad känns himla fint men också för att få lite tid för varandra. Vi jobbar om varandra 4-6 dagar i veckan, så har det varit några månader tillbaka och så kommer det även fortsätta. Vi behöver ta igen lite tid så varför inte göra det i Turkiet!

Han har letet upp ett hotell som passar oss perfekt och går detta vägen befinner vi oss i Alanya fr.o.m den 17 maj och en vecka framåt. Hur underbart vore inte det?! Jag hoppas verkligen detta blir av.♥