» På smällen

Jag är en latmask med för kasst minne för att berätta vart jag haft för mig under de senaste veckorna.

Ja, det är faktsit ett under att jag minns vad jag gjorde igår kväll. nja, nästa iallafall. Idolkik med en kär lång vän och två bögar, riktigt trevligt måste jag säga. Därefter såg vi På smällen innan vi pussades godnatt. Lite långdragen men bra ändå. filmen alltså.

Idag har jag lämnat stövlar på omklackning, besökt banken och druckit kaffe med två hotta chicks. Dessa hotta chicks ska jag även spendera kvällen med, vi tänkte charma en å en annan hotshots.

MEN för att orka köra behöver man bensin. Så vila och lite mat i magen sen är jag fit for fight.
Tack hej


» Ayia Napa 30/8-7/9 2010Väldigt irreterad över att jag inte kan ladda upp bilder just nu, nu när jag hade orken. När det går ska jag dela med mig av min galna vecka på Cypern. Ja, det kan jag faktist lova.

» Charmigt

Har kommit fram till att det charmiga med Kissan är att man aldrig vet när hon dyker upp igen.
Kommer hon uppdatera med 2 minuters mellanrum, eller förvinner hon i tre veckor utan ett ord (en rad)? Just det, charmigt, eller hur? Ovissst och spännande. Det tycker jag iallafall. Varför jag just beskrev mig själv i tredje person vet jag inte och vem fan bryr sig.

Denna gång tog jag ett uppehåll på lite längre än två minuter... Men vad gör det? För om det är en sak vi vet säkert nu, så är det att jag alltid kommer tillbaka.