» Monday morning

Jag får nog lov att säga, att det inte längre spelar någon roll vilken lördag i månaden det är längre. Det märks tydligt. Det spenderas minst lika mycket pengar ändå och både tempot och stämningen är helt fantastisk. Jag blir glad av att jobba mitt i allt, i galenskapen.

Trots att det är ett himla roliga kvällar tar de tillslut ut sin rätt. Man är bara människa. Min söndag sov jag igenom. Typiskt, jag som älskar söndagar. Men jag vet, jag vet så väl att det behövdes. Jag har varit så uppe i varv de senaste veckorna, all tid jag inte jobbat har jag lag på hemmet. Det börjar betala sig nu, resultaten börjar visa sig och även mina löner kommer i dagarna. På något vis känner man en gnutta stolthet och även vilja till att fortsätta.

Måndag idag och det är hög tid att sätta igång. Idag ska jag byta tyg på köksstolarna, måla klart hallen och ta mig an tvätten som är kvar. Jag hoppas hinna mer men sätter dessa som mål. Jag har lärt mig att det är bättre, jag har nämligen annars en förmåga att starta x antal projekt men aldrig riktigt avsluta dem. känner ni igen er?

Dagens:
- Måla klart
- Byta tyg på köksstolarna
- Tvättstugan
- In och jobba 3-4 tim på O'Learys.
Då kör vi, god morgon förresten!
Vår -10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback