» Kära hotshots, ni kan ha mött er överman!

Oj viken lång men härlig dag jag hade igår!

Dagen började tidigt med att ta tåg till Gävle där jag mötte upp en väldigt saknad vän. Vi gasade ut till Valbo där vi spenderade några timma till shopping. Jag hittade egentligen inget så mycket, några tröjor, smycken och annat roligt. Gjorde nog även höstens hittills bästa köp; ett par svarta skinn shorts. Damn, vilka snyggingar!

P-möte. Vid 13 tiden var det dags att möta upp min blonda vän och gasade hem till Söderhamn och O'Learys för personalmöte. Det gick relativt snabbt, två timmar, sen var jag bara hem för att packa ihop lite grejor och fortsätta mot förfesten.

Utekväll. Kvällen blev riktigt rolig och jag fick upp ögonen för en ny favorit i drickväg. Likör 43+blåbärssoppa+grädde = Oooh my god! Smakar ungefär som blåbärspaj i flytande form. (hähä) Har ni inte provat och gillar shottar som inte gör er hjärndöda direkt så är det verkligen ett tips. Tackar till Linnéa som presenterade mig för dessa!

Nog för att det blev ett himla tråkigt slut på en jäkla rolig kväll så väger det över till det goda. En toppen onsdag!

Idag har det inte blivit så himla mycket gjort kan jag erkänna. Rätt tagen efter gårdagen och har sovit bort stora delar tyvärr. Iallafall, vid 18'30 mötte jag upp Sara på O'Learys/Stadt för att planera vårt Halloween firande. Vi har nämligen fått ansvaret för att beställa grejor och spöka till både oss och lokalerna ordentligt. Riktigt roligt! :)

När vi kände oss klara kilade jag iväg till stan och mötte upp syster + två vänner för att kika lite, det var nämligen kvällsöppet. Hittade inget som föll mig i smaken mer än en räkmacka på furan tyvärr, men det var då förjäkla god!

Har varit hemma ett par timmar nu och plockat och donat. Lillebror har precis gått och lagt sig och jag tror tamigfasen att jag snart gör detsamma. Redligt trött trots flera timmars sömn tidigare idag. Det kostar tydligen att ligga på topp! Ska försöka ta mig upp i skaplig tid imorgon för klockan 15 går jag in på ett långt jobbpass med fullbokat hela kvällen. Kan bli lite svettigt!

Sköt om er och ha det så bra. Natti natt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback