» Hör och häpna

Det var inte jag som slarvat denna gång! La skulden på syster först men börjar nu ana att det är den yngsta versionen norgren som varit i farten.. tur att han är söt!

Dagen har spenderats med massa fika och planering. Vid ett (prova kvart över, tidsoptimisten själv här) mötte jag upp ett par kära kollegor för att planera årets haloween fest. Vi har kokat ihop många bra idéer och imorgon ska det beställas grejor. Känns riktigt roligt att vi gör något extra i år och framförallt att vi i personalen också ska vara utspökade. Kommer bli riktigt bra, det är åtminstånde vad jag tror och hoppas på. :)

Efter att vi var klara mötte jag direkt upp Malin för en liten runda på stan och fika. Fick med mig fina smycken och ett par härligt lösa jeans hem, väldigt nöjd! kanske kommer upp någon bild men inget jag lovar.

Nu har jag sen några timmar tillbaka plockat och donat här hemma, främst i min garderob. Jag börjar se ljuset och jag har faktist fått ihop två påsar med kläder som ska bort. Nu gäller det ju bara att övervinna min separationsångest och verkligen göra mig av med dem.. Den som lever får se.

Morgondagens planer är spikade och det kommer bli en lång men rolig och givande dag.

Nu ska jag vara snäll mot mig själv och bjussa på ordentlig sömn, i tid för en gång skull. Vi hörs när vi hörs!

(Skippar bild idag med, jag vet att fröken Larsson löööve it!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback