» En lördag i oktober

Min morgon började med frukost tillsammans med familjen, det är inget vanligt för oss, till skillnad från normala familjer. Vi är inte normala, lite udda och underbara på vårt vis. hihi.

Under dagen har det skruvats ner hyllor, målats, planerats och funderats för min del. Min lillebror kommer och säger "Fan vad du jobbar, och snart ska du gå och jobba. du jobbar både hemma och borta". ja det ligger någonting i det, men så länge det är roligt är det väl inga problem, eller hur? Har dessutom inte slitit som ett djur om man säger så.

Man brukar säga att man lär sig något nytt varje dag. Idag har jag lärt mig att det är ett helvete att måla bakom element trots element pensel. Men efter en rad svordommar så är första omgången på plats och jag är nöjd. Jag ser ljuset, snart ser inte hallen ut som "en himmel med väldigt mycket moln" som man kära blonda vän sa efter första penseldragen.

Nu lägger jag ner detta för dagen, det är dags att duscha och göra sig ordning för jobb. Det ska bli roligt att se om alla konton är totalt tömda eller om det kommer massa härliga och partysugna gäster och slänger de sista kronorna ikväll. Vi har ju faktist bara nattklubb en gång i veckan!

Puss och hej och hå


Jag och min konstiga syster en partykväll i höstas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback