» GOD morgon!Ser ni mig springa fram och tillbaka i lägenheten sjungande? Great då har jag nått fram!

» Sony ericsson w595 cosmopolitan editionb e s l u t s å n g e s t

» Man ska aldrig börja på en måndag.

Ja, då har jonas lämnat Sverige för tre veckor, och därmed lämnar jag mitt fördärv av pizzor, chips & dipp, godis som varit en daglig vana med honom. (det är alltid lättast att skylla på någon annan, eller hur?)

Idag ska jag besöka gymmet för första gången på.. en lång tid. De sköna promenaderna ska upptas och min kropp ska få ett jäkla uppvaknande. Jag känner mig riktigt motiverad måste jag säga! Tänkte skriva upp några mål, inte för höga, och köra på som aldrig förr! eh.. ja jag ska köra på iallfall. hehe.

Då alla förvinner utomlands så tyckte jag jag förtjänade något roligt jag med. Så gick in på HM och klickade hem några plagg. I stort sett bara bas-kläder, för det behöver jag verkligen men de blir aldrig köpta när jag är ute och shoppar.

Ett par mysiga byxor att promenera och träna i och en av bas-topparna som är på väg hem.

Ja annars då, jag tänkte kika på några sex and the city avsnitt (har börjat kika från början) innan jag drar igång med städningen. Det känns alltid jobbig att börja med, men när man väl är igång, är man igång så att säga :)

Puss


» För mycket text för att orka läsa.

Nu är det dags för nya tag hörrni!

Känner mig väldigt uppåt idag!
Har fått träffa Louise vilket händer alldeles för sällan nu för tiden. Vi åkte in till skolan för att träffa vår favorit  Anders och hämta papper. Blev lite prat och en fika (frukost) i skolans cafeteria. Kändes lite konstigt att sitta där faktist, vi hörde på något vis inte hemma där längre. Stort steg.. hehe.

Var sedan ner på STIL-foto och tittade på fina bilder på Louise. :)

Nu är jag hemma igen och tänkte ta en dusch. Ska sen ut till vågbro och agera frisör.. Vi får hoppas på varken skratt eller tårar helt enkelt ;) Senare mot kvällen blir det middag och mys hos familjen Roos. Trevlans.

Bokade även billjetter för "Flickan som lekte med elden" tills på lördag kväll. Blir alltså en lugn och mysig helg för Kissan. Om det gillas eller ej får ni står för, men jäkligt behövligt iallafall! :)

Vad händer annars? På Måndag ska jag in på arbetsförmedligen så får dom ta mig i kragen.. hehe. Annars har jag inte så överdrivet mycket planerat för ovanlighetens skull. eller inte så ovanligt egentligen va.. skandal! Känner hur som helt en gnutta hopp för att allt ska lösa sig nu iallafall =)

Och hörrni, som om det inte räckte med att grabbarna drar till Thailand på söndag, så drar även pappsen utomlands då. Jag hade hoppats på att få följa med... men han föredrog andra. Buhuu eller vad? :) Men men, borde ändå spara mina pengar så visst, var säkert lika bra!

Gud vad jag skriver på, men så blir det när jag inte skrivit av mig på länge! feel the pain.

En tjej har frågat mig om jag kunde fixa hennes design och det tycker jag ska bli jätte roligt. Jag är bara nybörjare men något ska jag väl kunna få ihop, eller hur? :) Bara att skicka iväg ett mail om någon annan skulle vilja ha lite hjälp =) Jag är ju trots allt ARBETSLÖS, så va fan, lite tidsfördriv är aldrig fel!

Sara ringde precis, fågade om jag var taggad på fjällen över nyår. oh ja, vad roligt det skulle vara! Beror väl på lite vad man gör just då men helt klart en intressant idé! Kul att någon engagerar sig iallfall, cred till Eriksson :)

Nej hur var det? DUSCH, så var det.

Hörs, heej.


Anders till höger :)

» var på tiden Kissan

Äh, vad fasen. Det är dags att ta sig i kragen och komma igång igen!

Eftersom jag inte uppdaterat är ni nog inte direkt med på noterna. Kan iallfall snabbt säga att det var snart en månad sen jag flyttade till Stockholm nu. Jag har sependerat en helg där, resten hemma i Söderhamn. I söndags bestämde jag mig för att stanna i Söderhamn över veckan.

Så här är vi nu, i Söderhamn. Något jobb har jag inte, men kan inte säga att jag gått in hel hjärtat för sökandet heller. Är jäkligt kluven i vad jag vill göra, vad jag vill jobba med, vart jag vill bo.. Allt snurrar runt i huvudet och pressen blir allt mer påtaglig. Jag måste bestäma mig för så mycket och det gör mig galen.

Jag har alltid varit den som skjutit upp saker. För det kan jag ju göra imorgon..

Men ja, face it.  det var "imorgon" för länge sen.

Så här står jag och trampar utan att göra något vettigt. Bra va?

Nåja, Denna vecka har iallfall börjat så otroligt bra. Var länge sen jag kände mig så här lycklig kan jag tala om för er. Jag sitter till och med här och ler för mig själv.. - löjligt eller hur? Jag hoppas resten av denna vecka blir lika fin. Gruvar mig redan för ett jobbigt avsked på söndag.. Men känns samtidigt som om det kommande tre veckorna ger mig chansen att verkligen visa hur jag vill att saker och ting ska vara. Du förstår. Jag älskar dig.

Nu ska jag duscha av mig sen bilr det Idol :) Får se om vi åker ut till Mohed och sover sen eller inte. Blir hur som helt en rätt tidig morgon imorgon, ska iväg till Sälen för intervju. (Inte jag som ska intervjuas) Sen får vi se om jag få med mig pöjken ut eller inte, jag är taggad =) någon mer? slå en signal.

Puss!

-

Jag kan dränka mig i minnen
eller litervis med vin
jag kan sjunka ner i sörjan och vända dygn
men allt är gjort

Jag vill gottgöra dig
ge dig allt jag förmår


jag ger upp mitt hopp
först när du ber mig gå.


-

Finns det frågor man aldrig får svar på?
Finns det ett lexikon som förklarar handlingar man själv inte vet svar på? Finns det något som kan förklara när man själv inte kan? När man själv inte vet? Och hur många gånger kan man ställa frågan varför till sig själv utan att finna något svar? Kommer man någonsin förstå sig själv eller kommer frågan fortsätta upprepas förjäves?

Det är vad jag vill veta.