» Officially off the market

Ja, från och med idag är det även officiellt på Facebook. Men så färskt är det egentligen inte. Gammalt men nytt, nytt fast med gammalt material..

Nä jag ska sluta upp med larvet. Jag är lycklig och det känns helt rätt. Alla dessa vägar som slingrat sig under de senaste 2,5 åren har ändå på något jäkla vis visat mig till dig. Som om det var menat på något vis. Jag vet inte om jag tror på sånt egentligen, men jag måste nästan göra det nu. Du är ett undantag. Ett fantastiskt undantag.

Efter rätt mycket prat om nytt boende så har vi bestämt oss. Jag flyttar tillbaka till denna söta etta igen! Att flytta ihop första gången var det bästa valet jag gjort och har aldrig för en sekund ångrat det. Vi har roligt tillsammans, kommer bra överränns och bråkar inte över småsaker. Vi behöver bara varandra.

Den enda anledningen till att vi inte sett detta som ett alternativ har varit för.. guess what.. vi har för mycket kläder båda två. Jonas fyller nästan garderoben vi delade på i våras och jag har utökat rejält på mitt håll. Tröstshopping?

Iallafall, vi köper ett klädskåp och lever på 40 kvm, bor billigt och lägger pengarna på upplevelser!

(fyfan vad bra det kändes att skriva)

Livet är vårt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback