Lycka

Lycka varierar från dag till dag, det finns inget som är Lycka utan det är upp till en själv att känna. Vad är lycka för mig, just nu, just idag.

Igår var min lycka av att kliva in på Scorett där det var total utförsäljning. Jag fyndade fem par skor och gick därifrån med ett stort leende och darrande händer.

Idag var min lycka att tvättmaskinen gick igång och tvättade ordentligt efter flera försök. Jag ska på kryssning imorgon och har ett berg som ska vara rent tillsdess. (ps, jag kan faktist tvätta, det är maskinen som är dålig och stannar upp. ja, jag är alltid ute i sista sekunden)

Imorgon är min lycka att få spendera min tjugoförsta födelsedag med fina vänner på en kryssning.

Min everyday-happiness är att få älskas av världens finaste människa som får mig att känna som ingen annan gjort. Att få ha dessa vänner jag har som jag alltid känner att jag kan ringa, oavsett om det gått tre veckor eller tre månader sen sist. Ni i min närhet, mina nära och kära, är det bästa som hänt mig.

Kiss


Längtan


"vår"

Ja, visste jag inte bättre skulle jag tro att det var en tidig vårdag idag. Solen skiner och det är härliga plusgrader i lilla Söderhamn. Tråkigt att det bara är Januari och att det är långt tills den riktiga våren är här.. MEN då tar jag vara på vädret och tar en morgonpromenad istället. Ja det är sant, jag tror jag hittat någon liten form av motivation nu.

Det är bäst att jag slänger på mig kläder och ger mig ut, för halv två ska jag vara i stan. Osvettig. Osvettig? vad är det för ord, det är inget ord.. men ni fattar. Duschad och klar så att säga.

En fin dag i slutet av April förra året.

Det råder stilla frid

Törnrosa sover sött så sött, inte en endaste liten snarkning. Ja det är fridfullt att titta på honom nu, världens finaste. Jag blir så lugn och trygg av honom och förstår inte hur jag klarat mig utan denna människa. Det finns tveklöst ingen som fått mig att känna såhär tidigare. Det har inte varit problemfritt dessa år, men i efterhand så värt på alla sätt och vis.

Finns det människor som är gjorda för varandra så tror jag på oss. Efter allt vi gått igenom och ändå slutat upp tillsammans. Det är kärlek. för mig. Man vet aldrig vad som händer i framtiden men jag hoppas den spenderas med dig, Jonas.

Blev kärleksfull så är på småtimmarna, nu ska jag krypa ner bredvid hjärtat igen och bara må bra. ♥


True story

Jag vet att ni förväntar er att jag ska skriva "jag skippade promenaden ändå" men neheej, jag gjordet! Även om det handlade om 2 km.

Det var det ända jag ville säga. Hejpa

latmask

Hängde på fiket i flera timmar idag, drack kaffe och snackade om allt mellan himmel och jord. härligt!

Om ca en timme ska jag, hör och häpna, ta en promenad in till stan. Jag hoppas det slutar regna för utan det kommer det bli hur härligt som helst! Ska kila till gymmet jag just nu har kort på och avsluta det, sen kör jag igång på ett annat på torsdag. Byter främst för att det inte erbjuds några grupp pass, men också för att jag känner flera där. Jag hoppas verkligen det ger mig mer motivation!

NU: Städa undan alla kläder jag släpat fram och ta en sväng med dammsugaren. solong!

Bild: enbart snygg.

Hi you

Så här ser jag ut idag, inne iallafall. Nu slänger jag på mig kofta, jacka och ett par skor och ger mig ut för fika med Malin. Länge sen sist! Inte sen jag fikade, men med just Malin. Puss ♥

Newcastle

Varma mackor, oboy och.. varma koppen med svamp smak. Bäästa frukosten, nästan.

Det är dags!

Uppe med tuppen, nästan.

Har lyckats vrida tillbaka dygns rytmen ordentligt denna vecka, det var på tiden. Helgerna blir ju som dom blir då jag jobbar kväll-natt men kan åtminstone försöka få normala vardagar, speciellt nu när jag ska igång med träningen.

Ja, ni hörde rätt. På torsdag kör jag igång! Jag har legat på soffan på tok för länge nu och måste få in träning på rutin. Det är dags, det var dags för länge sen.

Magen kurrar redan av bara tanken på att röra mig.. hihi. Frukost nu!

DÅ. när träningen fungerade bra och jag promenerade mer än 1 gång på två månader.. :P

Om soffhäng var en sport så..

Vi sitter och tittar på idrottsgalan. Jag är ointresserad. väldigt ointresserad. Tur att vi har chips och dipp, ännu mer tur att pojkvännen försöker vara nyttig och äta nötter så jag får det gottiga för mig själv.

Har redan blivit dumförklarad då jag frågade om "Stenmark fortfarande höll på".. Ja, det var en dum tanke. jag erkänner. Ointrisserad, visst, men snacka om att vara helt bakom flötet.

Nåja, nu hoppas jag den här skiten är slut snart så jag får se en film. hähä

PUSS

» Bad father, bad son

Åh så härligt det hade varit att få dra på sig en snygg vårjacka och ett par brillor. Men nehej, det är bara januari och vi får dras med stora vinterjackor och spagetti ben ett tag till. Våren efterlängtad nu.

Något att notera av dagens bilder:
- Skit-jävla snygga skor.
- onoppade ögonbryn
- Blekful med risigt hår
- favoritsjal

» Veckans första dag

Var väldigt lämge sen jag var uppe så tidigt en måndag som idag. Plötsligt händer det. Vid elva tiden hämtade WS upp mig sen mötte vi upp Sara för en lunch och massa snack. När vi sagt hej då (Sara åker tillbaka till Götet för plugg) tog vi en liten sväng på staden innan vi åkte hem.

IDAG HAR JAG FÅTT VÅRKÄNSLOR OCH SUG.
Prio i shoppingväg just nu är ett par nya jeans, sneakers och en tajt skinnjacka. Alltså mission impossible. Jag har så långt ifrån jeansrumpa som det går att ha, jag finner inte de Converse jag vill ha i strl 5 någonstans och alla skinnjackor hänger som sopsäckar. ja, nästan iallafall. Min kropp är så sjukligt miss anpassad för butikernas utbud.

MEN nu ska man vara glad att man är frisk och nöjd över hur man ser ut. Eller?! Ibland går det inte.
hejpåre

» Obsessed ♥

(Jag är ingen inbiten idol fantast, så jag är lite efter.)


» Hon klippte till han, jag såg på

Det blev ingen hemmakväll ändå, big suprise.
Denna stad har så otroligt dåligt uteliv på vardagarna, speciellt i säsongen vi är i nu. Har någon nå roliga tips för att få fart så snälla, säg till. alla roliga idéer är välkomna.

Hur som haver, vi hade trevligt iallafall. Det handlar ändå alltid i slutändan om vad man gör det till och går man ut med (väldigt) låga förväntningar så blir det oftast bra.

Denna dag har spenderats främst med WS, hängde med henne när hon klippte sen fortsatte vi till furan för att möta upp några tjejer och käka lunch. Nu har jag precis kommit hem och bäddat ner mig i soffan, kvällen kommer spenderas på jobbet så jag passar på att ta igen lite krafter nu.

hejpa!

» Tjejfilm och pizza

Hjärtat är och tränar, själv passade jag på att dra igång Mean girls och beställde en pizza till det. Är inte 100 % kry i kroppen så jag avstod utgång ikväll trots att det troligen blir Saras sista här på ett tag. Hade nog inte varit vidare till sällskap ändå :)

» Officially off the market

Ja, från och med idag är det även officiellt på Facebook. Men så färskt är det egentligen inte. Gammalt men nytt, nytt fast med gammalt material..

Nä jag ska sluta upp med larvet. Jag är lycklig och det känns helt rätt. Alla dessa vägar som slingrat sig under de senaste 2,5 åren har ändå på något jäkla vis visat mig till dig. Som om det var menat på något vis. Jag vet inte om jag tror på sånt egentligen, men jag måste nästan göra det nu. Du är ett undantag. Ett fantastiskt undantag.

Efter rätt mycket prat om nytt boende så har vi bestämt oss. Jag flyttar tillbaka till denna söta etta igen! Att flytta ihop första gången var det bästa valet jag gjort och har aldrig för en sekund ångrat det. Vi har roligt tillsammans, kommer bra överränns och bråkar inte över småsaker. Vi behöver bara varandra.

Den enda anledningen till att vi inte sett detta som ett alternativ har varit för.. guess what.. vi har för mycket kläder båda två. Jonas fyller nästan garderoben vi delade på i våras och jag har utökat rejält på mitt håll. Tröstshopping?

Iallafall, vi köper ett klädskåp och lever på 40 kvm, bor billigt och lägger pengarna på upplevelser!

(fyfan vad bra det kändes att skriva)

Livet är vårt!

» Hur en tjuga hamnade i min näsa på östersjön1. Vi jollar runt på däck med resterade kollegor.
2. Jag och Boston fortsätter jollandet upp på andra däck, under tiden pratar vi engelska och sparkar snö.
3. Boston lyckas göra en bicycletas rakt i mitt ansikte, detta resulterade en blödande näsa..
4. I brist på ett förstahjälpen-kitt fiskar Boston upp en tjuga ur fickan som han sen trycker upp i min näsa.

Några extra punkter:
- Våra kollegor som letat oss finner oss 30 min senare överlyckliga och blodiga ensam på dansgolvet.
- Det fanns en skylt med i det hela, den "hittade" vi ute på däck och dagen därpå finner vi den alldeles blodig.
- Tjugan finns kvar och ska tamigfan ramas in!

Förenklande:
Vi var alltså på kryssning med jobbet och hade sjukligt roligt.


» Vrider två år tillbaka

"Undra vad jag gör då? Undra vad jag gjort? Jag har tagit studenten. Vad hände efter? Åkte jag utomlands? Flyttade jag till Göteborg? har jag ett förhållande? har jag kontakt med mina vänner? Frågorna är så otroligt många och det ska verkligen bli spännande att uppleva och sedan få se vad det blev av allt. Jag är så fruktansvärt förväntansfull på mitt liv så jag snart spricker! Det kommer bli så bra :)" 6/1-2009

Det känns som en evighet sen, nästan lite längre än så. Sjukligt roligt att läsa och önskar jag hade skrivit in mer detaljer, skrivit mer om hur livet såg ut just då. Det är alltid lätt att vara efterklok!

Lite senare ikväll alt. inatt när hjärtat sussar sött och jag med min dygnsrytm är pigg lovar jag mig själv att skriva ner ett långt "brev" till mig själv. Vi ses då ♥

» Tack 2010, välkommen 2011!

Tusentals tack till alla ni som på något vis gjort detta år lika oförglömligt som de andra. Nu börjar vi om på ett nytt, med nya erfarenheter och utmaningar. Nedan några bilder sedan årets nyårsafton ♥

Bild: Erik larsson, Emma öqvist

» O'Learys bal 2010

Vi fick en kul idé!

Eller vi, Sara kläckte idén och vi andra gillade den. Ja det var typ så "O'Learys bal" kom till. Vi fick klä upp oss ordentligt, äta otroligt god mat som Ws stått för, dricka Tonkas goda sjöbris, dansa någon konstig form av vals och ha otroligt roligt tillsammans.

Jag hoppas och tror att detta blir början till en rolig tradition!
TACK underbara kollegor!


» "Något som bara händer andra"

..Har nu drabbat oss.

"Dessa dagar precis före jul ska vara allt annat än de är för oss just nu. För oss menar jag för mig och min familj.
Stående på Dressman en helt vanlig lördag förmiddag får jag ett samtal. I samma stund som jag uppfattar vad min syster försöker berätta rasar min värld. Ni vet när det känns som jorden försvinner under fötterna och allt runt omkring blir väldigt grumligt? där är känslan. Tårarna börjar rinna obehindrat och jag har svårt att prata.

Min pappa, som befunnit sig på en kryssning sen kvällen innan, har ramlat och fått en hjärnblödning."

Jag har svårt att minnas riktigt när jag skrev detta, var bara ett par dagar efter det hände. De första dagarna fanns det så otroligt stor ovisshet, vi visste ingenting, inte hur illa det var och knappt ens vart han befann sig. Olyckan hade skett på Finskt vatten så det fanns ingen möjlighet att hälsa på honom och var svår att nå.

Efter ett par dagar flögs han iallafall till Uppsala och dagen därpå till Gävle sjukhus. Vi fick inte veta mycket mer än att han inte skulle få komma hem till jul. På julafton åkte vi dit och vilken lättnad det var att se honom, mycket piggare än förväntat och samma gamla Rolle.

Dagen innan nyår fick han komma hem och från och med idag är han sjukskriven i sex veckor, han beräknas dock inte vara helt åteställt förens i vår. Så är läget just nu men vi tar en dag i taget.

Tack för alla goda ord och glöm för guds skull inte bort attta hand om varandra! ♥