Tandkrämslös

Hemma från jobbet sen ett par timmar tillbaka, lugnt blev det kvällen ut. skönt. Ligger och slö tittar på Herr&Fru på tv4, sett det? Rätt roligt faktiskt. Iallafall, i pausen kilade jag iväg till toaletten för att tvätta bort sminket och borsta tänderna. La märke till att tandborstkoppen såg tom ut och längtade lite extra efter hjärtat.. tills jag märker att inte bara är hans tandborste är borta utan tandkrämen också. Roooooligt.

OKEJ att somna av misstag men att lägga sig med oborstade tänder medvetet.. fy fan. Tur att jag slängde i mig en panpizza när jag kom hem.. ha ha.

äh, sånt som händer. Önskar mest att han låg här bredvid mig nu och gosade, men mycket man vill och lite man får. Ser verkligen fram mot resan till Turkiet, mest för att få spendera en hel vecka med bara honom. Har inte allt för mycket tid tillsammans nu, så det är behövligt ♥

Nu ska jag leta fram en film och försöka sova, skulle vara härligt att komma upp i tid så jag hinner göra något av dagen innan jag börjar jobba. Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback