sött

Vaknade av att J pussade mig hejdå och gav sig sen i väg på en tur till Gävle, för att titta på motorcykel. Går det som tänkt blir blilen avställd över sommaren och jag måste hitta mig ett fräsigtt skinnställ. Ha ha, har väldigt svårt att se mig i något sånt.

Iallafall, det var inte dit jag skulle komma.

Klev upp för en stund sen utan en ända känning av att jag drack en flaska vin igår, solen skiner och ja det känns gött att leva helt enkelt. Drar igång datan för lite musik och ser att han lämnat ett meddelande.

Vi har rätt länge funderat på att åka iväg en vecka i maj, innan sommaren drar igång och med det mycket jobb. Nog för att sol och bad känns himla fint men också för att få lite tid för varandra. Vi jobbar om varandra 4-6 dagar i veckan, så har det varit några månader tillbaka och så kommer det även fortsätta. Vi behöver ta igen lite tid så varför inte göra det i Turkiet!

Han har letet upp ett hotell som passar oss perfekt och går detta vägen befinner vi oss i Alanya fr.o.m den 17 maj och en vecka framåt. Hur underbart vore inte det?! Jag hoppas verkligen detta blir av.♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback