» Min dag

Hej mina kära! (och er andra också för den delen)

Isen är bruten och jag är igång igen! Nu är det slut med att ligga hemma hela dagarna, och det säger jag efter endast två. Jag har hemsk svårt att förstå hur man kan gå hemma dag ut och dag in i flera månader eller ännu värre, år, utan att göra något. Jag skulle bli galen, krypa på väggarna och ha vansinningt dåligt humör. Jag är ämnad för att träffa nya människor, för att skratta, hjälpa, att vara glad. Ja, jag är en posetiv skit som vill saker med mitt liv.

Igårkväll jobbade jag och märkte direkt att jag saknat det, miljön, gäster, ja allt. Det känndes som jag inte varit där på flera månader då det egentligen bara gått fem dagar, men är det inte precis så det ska kännas? jo! Jag vet att jag kanske tjatar, men trivs man med något ska man även visa det!

Denna torsdag har varit väldigt rolig rakt igenom. Började med en lite för lång sovmorgon för att sen göra mig i ordning för fika och jobb. Satt i timmar tillsammans med Malin och syster och bara pratade om allt mellan himmel och jord, alltid lika mysigt må jag säga.

Halv fem började jag jobba och denna gång med Sara. Har haft så roligt och jag är nog en av dom som verkligen kommer sakna henne när hon flyttar tillbaka till Göteborg. Det kommer bli tomt vill jag lova!

Själva kvällen i sig har gått jättebra med lite fler gäster än vad vi trott, med det är bara posetivt. Allt fler börjar öppna ögonen för O'Learys som restaurang här, det märks tydligt :)

Nu är jag iallafall hemma och låter kroppen varva ner lite innan det är dags för kudden. Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback