» Fredag

(FAN, vad duktig jag har varit på att uppdatera idag)

Fikadags nu sen jobb resten av kvällen.

Ville egentligen bara berätta att jag är duktig på att uppdatera. hörs.


Vad är det med mig och alla svart-vita bilder?! Eh, jo just det, jag är fan för blek för färg! Snygga ögonbryn förövrigt.

» Herr blund var förbi

"Hur kan du ringa när du sover?"

Man säger mycket knas när man är nyvaken, jag är en mer eller mindre expert på det.
Ja, jag har alltså sovit. gud så skönt det har varit och behövligt framförallt. Nu är jag pigg, glad och taggad för dagen och kvällen. bra bra, allt är i sin ordning.

Just nu sitter jag och förbannar mig själv för att jag inte skickade iväg web-beställningen på HM. Jag vet så väl att allt försvinner inom 30 minuter, men tänkte inte speciellt långt just då. Nåja, bara att börja om, det jag inte minns vill jag väl egentligen inte ha då. Kanske en bra taktik att ta till?


» Sömnlöshet

Fy, denna natt var inte rolig. Jag har vridit och vänt på mig, stirrat in i väggen och grubblat för mycket. Sist jag tittade på klockan vill jag minnas att den slog 04'18. Roligt. Därefter måste jag somnat för att sen vakna vid 05'30 med ett ryck, livrädd. Måste ha varit en mardröm för jag låg då blixtstilla med hårt dunk i bröstet i säkert tio minuter och lyssnade efter konstiga ljud, någon som gick i trappan eller något annat löjligt. Somnade om för att vakna vid 07'20 av att lillebror klev upp och sen dess har jag varit vaken.

Börjar känna tröttheten smyga sig på nu iallafall och tacka fan för det, blir inte skoj att jobba ikväll annars.

Vad som sker under dagen är ännu inte bestämt, sömnen behövs och därefter får vi se vad som händer. Börjar inte jobba för ens klockan 18 så någon nytta ska väl allt bli gjord :)

Nu ska jag strax leta upp John blund och ge honom en omgång! Godnatt, eller nå.


Hit tänker jag drömma mig bort. Ayia napa -2010


» Min dag

Hej mina kära! (och er andra också för den delen)

Isen är bruten och jag är igång igen! Nu är det slut med att ligga hemma hela dagarna, och det säger jag efter endast två. Jag har hemsk svårt att förstå hur man kan gå hemma dag ut och dag in i flera månader eller ännu värre, år, utan att göra något. Jag skulle bli galen, krypa på väggarna och ha vansinningt dåligt humör. Jag är ämnad för att träffa nya människor, för att skratta, hjälpa, att vara glad. Ja, jag är en posetiv skit som vill saker med mitt liv.

Igårkväll jobbade jag och märkte direkt att jag saknat det, miljön, gäster, ja allt. Det känndes som jag inte varit där på flera månader då det egentligen bara gått fem dagar, men är det inte precis så det ska kännas? jo! Jag vet att jag kanske tjatar, men trivs man med något ska man även visa det!

Denna torsdag har varit väldigt rolig rakt igenom. Började med en lite för lång sovmorgon för att sen göra mig i ordning för fika och jobb. Satt i timmar tillsammans med Malin och syster och bara pratade om allt mellan himmel och jord, alltid lika mysigt må jag säga.

Halv fem började jag jobba och denna gång med Sara. Har haft så roligt och jag är nog en av dom som verkligen kommer sakna henne när hon flyttar tillbaka till Göteborg. Det kommer bli tomt vill jag lova!

Själva kvällen i sig har gått jättebra med lite fler gäster än vad vi trott, med det är bara posetivt. Allt fler börjar öppna ögonen för O'Learys som restaurang här, det märks tydligt :)

Nu är jag iallafall hemma och låter kroppen varva ner lite innan det är dags för kudden. Puss!


» Ska vi krypa ikapp på väggarna?

Jag ska precis till att skriva att jag måste ta tag i mig själv nu. Jag har i stort sätt inte varit utan för dörren på två dagar. Det är inte likt mig, det vill jag lova. Jag börjar smått krypa på väggarna snart.

Tack och lov fick jag precis veta att jag jobbar ikväll. Jag har jobbat rätt lite de senaste veckorna, hemskt lite om man jämför med oktober där jag gjorde ett par timmar ifrån heltid på O'Learys/Stadt dessutom nästan en halvtid genom benmaningen. DET är bra. Jag gick från det ena jobbet till det andra, det var mycket, MEN roligt.

Jag älskar att vara sysselsatt. I våras fick jag ett vick på ett dagis, som köksassistent. Jag jobbade mellan 08'30-13'00 varje vardag. Det vill jag ha igen. Jobben krockade aldrig och även om jag skulle jobba på båda ställena samma dag hade jag alltid några timmar lediga mitt på dagen. Jag kom upp i tid, jag hann uträtta ärenden och träffa mina vänner och dessutom känna mig nöjd när jag kröp ner under täcket på kvällen.

Tråkigt nog spelar det ingen roll hur nöjda de är med en, sist in - först ut. En äldre kvinna som varit anställd hos kommunen i en herrans massa år kom på att hon ville gå från 75 till 100 procent. Den ända lösningen som fanns var att knuffa ner hon som jag jobbade med, på min halvtid.

Sånt är livet, det är inte lätt att vara ung och ny i arbetslivet. det ska gudarna veta.

» Tveklöst färglös

Det krävs förändring för att hitta inspirationen till denna blogg. Jag har i huvudet massor men så fort den första raderna är skrivna lednar jag. Vill sudda och börja om men vet inte riktigt hur.

Jag skriver mycket för mig själv, i min lilla lila bok som för stunden är borttappat. Det är svårare att skriva här, inte för att andra kan läsa, utanför resultatet inte blir bra.

Jag plockade bort den rosa färgen och ersatte den med grått. Det blev nästan tristare än innan, men kan inga andra färgkoder utantill. Jag kan inte starta photoshop idag, när jag för en gångs skull behöver det.

Jag har varit trött hela dagen och inte gjort mycket vettigt. Jag har så svårt att komma mig för att göra saker när jag har möjlighet att göra dom "lite senare". Jag behöver någon som inte ber mig göra saker, utan kräver det.. Jag behöver måsten och rutiner.

Kram

» Det här med outfitsbilder..


» Dagens stora fundering..Hur ska jag kunna hålla för öron ikväll utan att någon ser? Öronproppar känns mesigt....


» November

Veckorna går på tok för fort, fast på ett härligt vis.

Herregud, redan November. Det återstår bara drygt åtta veckor av det här året innan det dags att börja om räkningen igen. Jag kan inte bestämma mig för om mitt liv är totalt olikt det jag levde för ett år sen eller om det med några undantag, är väldigt likt sig.

Det är klart det är annorlunda och kanske inte på ett bättre sätt, men ett dugligt. Jag vet att jag har vuxit otroligt innombords och ser väldigt mycket på andra vis än tidigare. På bara ett år.

Återkommer