» somewhere els

2 dagar och 18 timmar, hej igen!

Jag befinner mig mitt i något, ja gud vet vad. Jag vet inte hur jag hamnade här och kan inte tänka klart. inte alls. Allt känns som en jävla soppa. Tusentals tankar snurrar runt i mitt huvud utan att göra någon nytta. Jag känner mig stirrig och tom. Jag behöver någon som berättar för mig vad jag ska göra och garantera mig om att det är rätt.

För övrigt, vågen står på minus 2 kg och jag inser att det är inte mina byxor som töjt ut sig. Hur det gick till vet jag inte riktigt, gissar att jag kan tacka sommaren för det. eller våren kanske. Bussen byttes ut mot cykel. Fest varje lördag byttes ut mot jobb. Ja det kanske räcker för två kilo. Mina två plus kilon. Nu väger jag som jag brukar. här stannar vi.

Nu har jag lovat mig själv att ta en regäl funderare över saker och ting. vi hörs när vi hörs.

» Väldigt kult mitt i allt

Jag har tagit mig en dusch och känner mig en gnutta kryare, det är braa. Febern kör på men det skiter vi i :) för jag är ju inte sjuk, remember?

Nej jag skriver inte för att informera er om att jag har duschat, utan för att visa er et sjukt roligt klipp från You tube som jag fick se i helgen. Har hemskt svårt att släppa det och hör grabbens röst i mitt huvud. ha ha. Ja ni kommer fatta.» Går det ens att sätta en rubrik på detta?

En ständigt återkommande sak jag gör när jag ligger hemma så här är att läsa bloggar. Inga vanliga bloggar, utan bloggar som handlar om människor som är sjuka. Inte som jag, ingen fjantig influensa. Nej utan de som är riktigt sjuka, ofta människor som har drabbats av cancer.

Det är egentligen ganska sjukt hur stort medlidande man kan känna för människor man inte känner. Hur många tårar som kan rulla ner för kinderna, för någon man aldrig pratat med. Aldrig sett mer än på bild. Jag tycker det är fint, vackert, ja det är vackert.

Att vara mänskig är det inget fel på, snarare tvärt om.

Om det är någon gång jag tycker synd om mig själv, så är det när jag är sjuk. Genomn att läsa alla dessa berättelser slår jag mig själv på fingrarna. Jag är inte sjuk, dom är sjuka. För en del lurar döden runt hörnet varje dag, de lever i en sorts ovisshet som jag inte kan förstå, för jag har inte varit i deras sits. Jag hoppas jag aldrig behöver förstå.

Cancer drabbar alla tids nog, jag tror ingen har levt ett långt liv utan att beröras av sjukdomen. Är det inte du, är det någon i din familj, släkt, en vän eller någon på jobbet. Någon i din närhet.

Får man ens skriva så här? Jag ifrågasätter mig själv. För bara tanken får mig att rysa.


» Take it all

Sex dagar och 22 timmar, ja så länge sen var det vi hördes här. Ibland blir det så.

Det har hänt mycket den senaste veckan, på både gott och ont. Roliga utekvällar, glada studenter, mycket skratt, men även bråk, bakfylla och tårar. Om de väger jämt upp har jag inte bestämt mig för ännu.

Just nu, idag, ligger jag hemma i någon form av influensa. Dag två från jobbet, men har nog suttit i kroppen ett par dagar längre. Bröt ut på riktigt någon gång under söndagen. Feber, värk i kroppen, snuva, halsont. Ja ni vet nog hur flunsan känns. Totalt orkeslös. Varvar mellan att ligga helt däckad och vara på benen, frysa och svettas.

Jag tycker inte det är ett dugg skönt att ligga hemma, jag är rastlös. Jag vill fika med mina vänner, promenera, ja till och med jobba.

» Jag har slutatJag har slutat ursäkta mig för dålig uppdatering, har ni märkt det? Nästa steg blir att sluta lova att återkomma senare samma dag, för hur ofta händer det? Jag är trött på att komma in på bloggar som börjar med "förlåt för att jag inte uppdaterat, blblbla", det är bara tröttsamnt! Och en liten tankeställare åt mig själv.. Hur många gånger har det inte börjat så på Kissan.blogg.se? hm.... just det.

Jag bloggar när jag känner för det, det är en hobby, en kul grej. För mig.


» Damn girl

Oh no. Hade helt glömt bort att tvätta min Olearys tröja.. Den är jätte äcklig sen förra lördagen då jag även råkade skära mig på magen när jag plockade, så den har ett litet hål och är blodig på insidan. Jag hoppas verkligen det finns någon jag kan få låna.

Ja, det är jobb på schemat ikväll. Det jag sov för att vara pigg till, alltså.  Jag är taggad!

(glömt att publicera. Fredag 4/6)
» Klumpis

Vart jag än är så händer det alltid något.

Gårdagens mest uppmärksammade hade lätt kunnat undvikas. Om man inte är lat, som jag är.

Bio salongen. Vi började med att sätta oss på en rad nedanför våra egna platser, för dom var bättre. Men flyttade snabbt upp, tänkte att det var bättre att ta dom senare, om ingen kom. Ingen kom och vi skulle flytta ner. Latast av alla tyckte jag att det var lämpligare att klättra över. Även här hade vi kunnat undvika den lilla olyckan, med att lämna popcornen och drickan där bak för att sen lyfta över dom.

Men nehej, här är man världsmästare och ska ha både mig, popcornen och drickan över samtidigt. Ja så hur gick det? Stolen, som man fäller ner, föll ner med en jäkla fart när elefantröven kom. (ha, eller? okej, lill rumpen.) Detta resulterade att min stora dricka var nästan tom och det var popcorn.. överallt. Gud så det knastrade härligt. hihi.

Jag förstår inte riktigt varför jag inte lär mig. Jag vet ju själv med mig att jag lyckas med det mesta och då kanske man borde ta det lite försiktigt. T.ex. inte klättra över stolar. Ja denna grej lärde mig iallafall en liten läxa, kommer nåt bra med allt vet ni :)

Brudarna fick ju iallafall sig ett ordentligt skratt, det kan det vara värt. ♥


» Resumé av veckan hittills

Eftersom jag är så grym på att uppdatera här får vi göra så.

Denna vecka har varit fin, väldigt fin. På måndagen var vi iväg till Gävle, bara pojkvännen och jag. ja det vet ni redan när jag tänker efter. På tisdagen blev det en lång fika med två flickvänner, träffade på Alexandra och bestämde oss för att vin och jordgubbar, vore någonting en vanlig tisdagskväll. Kvällen var lugn och väldigt mysig.

På onsdags eftermiddagen bestämde vi för att grilla ute hos Pontus. Jag avstod dock maten för att jag lagat hemma till mig och hjärtat. Satt och pratade och mös bara, hoppasde lite på studsmattan med Pontus lillebror och lyssnade på gamla låtar. finfint!

När jag kom hem gosade jag ner med hjärtat i soffan och sen somnade vi rätt fort i varandras armar båda två. (jonas jobbar mycket mer än mig, så han somnar oftast innan jag ens blivit trött)

Torsdagen, igår. Jobbade till ett (som de tidigare vardagarna, inte orkat skriva det) sen trampade jag hem och bestämde mig för att sova en stund. Det blev en längre stund en tänkt, med en knas drömm som hette duga. Gud, när jag vaknade tänkte jag att jag aldrig vill skaffa barn. usch, drömmer alltid så konstigt. Iallafall, även denna kvälll var planerad. Jag och ett gäng brudar träffades vid 18 för att käka tillsammans sen se Sex and the city 2. Väldigt roligt att träffa dom och filmen var jättebra! greate. Klumpig som jag är lyckades jag självklart med något även igår.. men det tar vi en annan gång.

Idag. Jag har jobbat färdigt och ska nu inta sängen för att vara pigg ikväll. Vad jag ska göra får ni höra efter min nap..

Natti natt för en stund.


» What a beautiful morning

Oj, oj vad glad jag är! En ny morgon ger en ny dag med nya möjligheter, jag så känner jag idag. Gårdagen var jätte mysig, och några fina inköp kom vi hem med. främst jonas, igår hade jag gärna varit kille. Toksnygga tishor som jag själv ville ha, men det fanns inte en xs. men vad fan gör det, pojkvännen får vara skitsnygg :)

Nu ska jag trampa iväg till jobbet, jag kommer hem strax efter ett, så vi hörs då. Puss