»

Ja det blev färdigtvättat till slut. Men eftersom jag tror att jag kan bära allt på samma gång så tappade jag ut tvättmedlet i trappuppgången. typiskt. det vara bara att sopa. oväntat gjort av mig :)

Dagen har rullat på. jobbade till halv fyra sen fördrev jag tiden på stan med mamma. Hittade faktist en skinn jacka jag gillade. dock osäker på storleken. Så imorgon blir det en tjock stickad tröja på och prova igen. Sen skiter ju jag i om det råkar vara helt fel årstid vi närmar oss. Ingen årstid är helt fel för det ;)

Sitter även och kikar runt efter en systemkamera. Men det får bli när jag får en full lön. Vill inte ha köpstpp en hel månad, det funkar inte :) Välkommnar gärna tips om en bra och prisvärd guldklimp.

Nåja, nog nu va. Jag tror jag tar mig en varm dusch, är väldigt frusen så det sitter nog perfekt.

Peace and love


» Äntligen

Nu är äntligen alldelses strax 21'00 och det betyder att min tvätt-tid är över!! nu ska jag kila iväg och hämta det sista sen ska jag unna mig ett skönt bad och en fin film att somna till. J kommer inte hem för ens 24 tiden och då sover ta mig fan kissan gött! hoppas jag.

Mötet med jobbcoachen gick fint och ver bättre än förväntat. Jag behöver någon att bolla lite idéer med för att komma någon vart, så detta passade mig utmärkt :) Sen att jag kom ut därifrån 16'19 och bussen gick 16'20 var ju lite taskig tajmig. en timmes väntan och duracell fart hem och ner till tvättstugan, så kan det gå. Så går det ofta om man heter Caroline norgren.Ida, hennes syster son och sara från fikan i lördags

» Tandläkarbesöket igår

Vi kan ju börja med den sköna detaljen att det regnade, så var inte så himla spännande att traska dit. Hela beöket kändes som ett skämt när jag gick därifrån.

Först kom världens okunnigaste sköterska in för att "knäppa lite kort" som hon så fint sa. Göllit tänkte jag, men så gulligt blev det inte. Innan hon fick den där plast grejen  på plats på fyra olika ställen i munnen var jag säker på att hon trasat sönder allt jag hade där inne. och för varje gång hon skulle skjuta röntgen mot kinden körde hon in den i kinden. Hallå?! Misshandel snart. Som grädden på moset skulle hon dra fram tandläkarens "verktyg" (haha, vad kallas grejerna?) och nockar mig!

"Oj förlåt"
"Jag är ny"

Näheeeee?! Ville jag kläcka ur mig men jag är snäll och log istället.

Min tandläkare var lite mer smidig. Men hur många har en tandläkare med dålig andedräkt? Jag hoppas jag är den ända stackaren. Iallafall. Allt såg fint ut bla bla bla..

"Ja nu är det sista gången det är helt gratis Caroline, Men fortsätter det vara såhär fint så blir det inte dyrt!"
(Han visste alltså att jag snart fyllde 20 men..)

Sen ställer han sig upp, öppnar ett skåp och tar ut tandborstar i olika färger. 

Han: "vilken färg vill du ha?"
Jag: "ehm..va? jaha det behövs inte"
Han: "jo du måste välja en!"
Jag: "Okej.." Tar en röd och försöker se tacksam ut"

Jag fattar inte grejen? Fyller jag 20 eller fyller jag 4?

Kilade ut därifrån och undrade vad som hände. Det.. jag vet inte vad.. konstigaste tandläkar besöket jag någonsin varit på.

» Tänk om jag ångrar mig och ångrar mig igen

Hur värdelöst är det inte att behöva infinna sig hos tandläkaren halv sju på kvällen? vilket jävla sätt.

Så, jag sitter alltså hemma i stan och inväntar klockan. Tänke ta mig ett träningspass men, oj, vad många anledningar jag kom på till att inte gå. hoho.

Jag är inne på min sista vecka på Norrtull, skönt på flera sätt men tjatigt på ett annat. Arbetslös är inte min grej. Jag blir rastlös av att gå hemma och att bli utan pengar se känns inte så spännande heller. Vi får se vad min jobbcoach kokar ihop åt mig imorgon. stora förväntningar!!

Som om det inte räckte med det mötet och jobb, så ska jag tvätta till 21.00. Yey! Snacka om att man lever livet vissa dagar :)

Nej nu ska jag fortsätta nöta winnerbäcks nya skiva. Säg vad ni vill om den, jag skiter i all kritik den fått, för jag gillar den. mycket.

Peace


Förresten, denna kväll måste göras om.


» Jag kom in!!


Och allt snyggt var slut sålt.. Typist kissans otur!


» Bästa köp top tre


Skit snygg väska med nitar och fransar. Perfekt "lagom" storlek.


Jag dog, kom till himlen; och så snygg var dom. Knähöga stövlar i mocka.


Svart klänning med nitar. Perfekt till en utekväll!

» Jag har försökt..


..Kommit in i två timmar!!! Släpp till för faan, hihi ;)

» Reason to cry

Sitter här för mig själv och filosoferar lite, Solum hade varit stolt om han läste detta. Min dag har fungerat helt okej, vardagen rullar på och jag har fått förlängt jobb till 20 nov. Sen är det oklart vad jag ska pyssla med igen. Blogga? hähä.

Nåja. Nu har jag försökt skriva det här inlägget i en timme. Kommer upp andra saker hela tiden, så jag minns knappt vad jag skrivit. Jobbat idag iallfall, sen var jag ner på staden med mamma en sväng innan bussen gick. Kvällarna blir väldigt sega veckorna jag jobbar, jag är helt slut när jag kommer hem.

Jag har iallfall lyckats fota mig idag, finally kissan! Det bästa med allt är att bilderna blev såå himla bra :)


Black and white kindaaa girl


Runt 06'30 imorse.

Nej vad tror ni om att vi tar oss ett bad och slappnar av lite? Har lyssnat på Takida sen jag kom hem och det tänker jag fan fortsätta med. Det går alltid hem hos mig :)

Snip snap slut

Puss

Jag har aldrig förstått vitsen med att bara ta en bit choklad och sen vara nöjd.

En tanke bara.
PS: I'm alive.

» Busigt

Ja, som ni säkert la märke till så har va haft ännu en gästbloggare. hehe.