» NO PARTY FOR ME

Där blev ni allt lite chockade va? ;) nerå, bara det att måga av er tror att jag alltid är ute och ränner med en cider i handen. Men icke ikväll, då ska jag ta det lugnt och mysa här hemma bara. Inte ett dugg sugen på något annat :) Har dock lite dåligt samvete med tanke på att Jimmy fyller år imogron och vi ska fira honom lite ikväll. Men men, funderar på att kika förbi och vara med nykter innan dom drar till Tranan, så man har grattat honom lite ändå liksom. :)


» Grattis på 21-årsdagen, i förskott gubben! :)

INTERVJU
Var iallfall på den där intervjun idag och det gick bara bra. Ska bli kul att se hur hon får mig att framstå, haha :) Hon frågade lite frågor angående hur jag känner mig i staden och om jag känner mig säker eller ej. Pratade även om min kompis utanför fönstret (höhö). Gillar egentligen inte att prata om honom, gillar inte att tänka på honom överhuvutaget. Men känns som jag dragit den lilla historian för många av mina vänner, och då kan jag väl lika göra det en gång till inför henne. Jag hoppas folk inser hur sjuk människor kan vara med detta, och att det faktist händer även här i lilla Söderhamn. Nu låter det som jag har förstorat detta jätte mycket, men för mig är det stort. För mig har han förstört så otroligt mycket..

Kanske borde berätta även för er hur det gick till? Jag menar, jag skriver ju om det men ni kan knappast förstå mycket? Får sen när jag orkar sätta mig ner med det :) Hamnar isf under "All about Caroline", så bara att kika in där då och då!

Nu ska jag kika webshops ;)
Love, love, love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback