» A LITTLE BIT BEHIND

Oj oj, nu ligger jag efter lite i bloggandet tror jag! :)
Lördagen blev riktigt lyckad och rolig måste jag säga, träffade på mycket snälla och trevliga männsikor. Väldigt smickrad av komplimangerna jag fick, dålig på att visa att jag uppskattar dom dock. Men dom värmer mer än vad ni tror, det kan jag lova er! :)

Kom hem vid halv fem då jag tassa upp och väckte syster min för att sen värma lite god mat. Var grillat med ris och svampstuvning, underbart gott! Kom inte i säng förrens halv sex och 2,5 timmar senare var det dags att kliva upp och duscha.

Låg dock trött som jag var och snoozade till strax efter nio, och då gällde det bara att dra på mig kläderna, slänga i min en ipren och en macka sen iväg. Äcklighetsfaktorn på mig var mycket stor när jag slutade efter sex timmars bäddning kan jag säga! Kanske inte ens borde erkänna att jag jobbade i SAMMA JEANS (!!) som jag festade i dagen före, Samma smink, samma frisyr, haha ja. Ni fattar ;) Så jävla äcklig och slut caroline som efter en regning promenad näst intill stupade in i hallen hemma. Stoppade i mig något sen fanns det bara en tanke; "sängen"! Dock ringde Carro och höll mig vaken en stund, sen somnade jag in gott vid sex tiden :) Vaknade sedan klockan elva, vilket var lite senare än beräknat. Först då, duschade jag. Jag har nog aldrig kännt mig så äcklig någon gång! :)

Ja, det var det. Idag har jag bara tagit det lugnt och målat lite ute hos mig :) Ska strax städa lite här hemma och tvätta.. Phu, men måste göras nångång det med!

Nu kommer bilderna sen helgen! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback